Pse të ekspozohet në Panairin Agrokos

Përfitoni nga numri i madh i bizneseve ndërkombëtare që vijnë në Agrokos për të promovuar para një numri të lartë të vizitoreve profesioniste nga i tërë rajoni.

Të provoni ushqim special, duke bërë kontakte me bizneset, zbuluar risi, krahasuar oferta dhe në fund të ditës duke bërë biznes të mirë me mbi 250 kompani nga Kosova dhe Rajoni.

Përveç takimeve B2B, edicioni i sivjetmë rezervon takime të jashtëzakonshme me top ekspertet ndërkombëtarë të industrisë së kësaj fushe ku mund të diskutoni dhe këshilloheni “face to face”.