Kalendari i panaireve 2017/2018

18 - 20 Tetor 2017

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit “Agrokos 2017”

Edicioni i 17-të

Read More
19 - 20 Prill 2018

Panairi ndërkombëtar “Education Fair”

Edicioni i 11-të

read more
19 - 20 Prill 2018

Panairi ndërkombëtar i”Turizmit dhe Sportit”

Edicioni i 15-të

read more
8 - 10 Maj 2018

Panairi ndërkombëtar “EXPOKOS”

Edicioni i 16-të

read more
8 - 10 Maj 2018

“Home and Gift Fair 2017”

Edicioni i 2-të

read more
8 - 10 Maj 2018

Panairi ndërkombëtar “ITTF 2017”

Edicioni i 11-të

read more
8 - 10 Maj 2018

Panairi ndërkombëtar “MEDIKOS 2017”

Edicioni i 10-të

read more
Partnerët e CEO-s
Partnerët Medial